Enjoy TINA, DE MUSICAL (8+) - Alexandra Alphenaar, Ridder van Kooten e.a.!

Altijd weten welke concerten, festivals & voorstellingen er bij jou in de buurt zijn? Download de Eve app & wij houden je op de hoogte!

(opent in een nieuw tabblad)

Ga naar Ticketsite (7)

TINA, DE MUSICAL (8+) - Alexandra Alphenaar, Ridder van Kooten e.a.

zaterdag 18 november om 19:30

@ TAQA theater De Vest

Vrolijke familievoorstelling voor meiden, moeders én oma’s. En broertjes, vaders en opa’s. Tina, het bekendste meidenweekblad van Nederland, bestaat vijftig jaar en viert dat met een vrolijke musical voor meiden, moeders én oma’s (en broertjes, vaders en opa’s). Het wordt een show vol doldwaze avonturen, heel veel meidenpret en de allerleukste liedjes. Hoewel Tina eigenlijk heel veel aan haar hoofd heeft. Met Puck en Fabio moet ze elke week weer zorgen dat het blad gevuld is. Dan staat Bobby ineens voor haar deur. De leukste jongen van de hele wereld. Haar hart gaat sneller kloppen. Hoe pakt ze dit aan? Gelukkig weet haar oma raad. ‘Tina, de musical’ wordt een heerlijke familievoorstelling over een tiener met vlinders in haar buik en een oma die eeuwig jong is gebleven. En die kunnen nog veel van elkaar leren.

Bron: TAQA theater De Vest

@ TAQA theater De Vest

Ons theater in het centrum van Alkmaar biedt veel mogelijkheden voor een gezellig avondje uit met vrienden en familie. Maak uw dagje uit compleet met...

TAQA theater De Vest

Canadaplein 2, Alkmaar